Truppen – Nordic United FC

Den första av två kvalmatcher står för dörren och ÖIS åker till Södertälje för möte med Nordic United FC.

Tvåan från årets Ettan Norra kommer in i matchen med vind i seglen och avslutade säsongen med åtta raka segrar. ÖIS hade inte en lika stark höst som bekant men går ändå in i kvalet med en god känsla efter två raka segrar när det gällde som allra mest mot Västerås SK på hemmaplan och Landskrona BoIS på bortaplan.

På skadelistan för ÖIS hittar vi Villiam Dahlström, Aydarus Abukar, Sixten Mohlin, Jonatan Vennberg och Anton Andreasson. Mubaarak Nuh och Olle Johansson dras med sjukdomar och är inte heller de uttagningsbara till denna match.

I ÖIS trupp noterar vi att Viktor Lundberg och Jonathan Azulay återvänder efter frånvaro senast. Utgår jämfört med matchen mot Landskrona BoIS gör därmed Isak Dahlqvist och William Alder.

Följande trupp är uttagen till matchen:

2. Linus Tagesson

3. Jonathan Azulay

5. Christoffer Styffe

6. Kevin Holmén

7. Sargon Abraham

8. Amel Mujanic

9. Viktor Lundberg

10. Nicklas Bärkroth

11. Noah Christoffersson

12. Mathias Nilsson

14. Daniel Paulson

17. Hampus Dahlqvist

18. Jonathan Drott

22. Marcus Haglind Sangré

24. William Svensson

26. Edi Sylisufaj

28. Erion Sadiku

30. Alex Rahm

Avspark sker 19:00 imorgon (torsdag) och matchen spelas på Södertälje Fotbollsarena. Planerar du att åka dit kan du läsa mer här!

Matchen sänds via Ettanplay.se som är Ettanfotbolls egna playtjänst. Den går dock även att följa på TV4play eller LT.se

Notera att det inte är någon liverapportering i appen ÖIS Fotboll Live denna match utan vi hänvisar er till Min Fotboll.

Vi bytte några ord med huvudtränare Xabier Ruiz Ocenda inför morgondagens drabbning.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.